Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Desetletni kolesar lažje poškodovan

Nesreča kolesarja Shutterstock
Voznica zbila desetletnega kolesarja. Ta je dobil lažje telesne poškodbe.

Novogoriški policisti so bili obveščeni, da sta včeraj okrog 14. ure trčila 10-letni otrok, ki je bil na kolesu, in neznana voznica skuterja ali kolesa s pomožnim motorjem.

Otrok se je s kolesom peljal po dovozni poti med Zdravstvenim domom (ZD) Nova Gorica in stanovanjskim blokom v Ulici Gradnikove brigade 9 proti Cankarjevi ulici. Pri parkirišču za objektom ZD je z leve strani (iz smeri Rejčeve ulice) pripeljala neznana voznica, ki je vozila proti Lavričevi ulici. Na križišču dovozne poti in parkirišča je voznica skuterja ali kolesa s pomožnim motorjem trčila v levi bok kolesa, zaradi česar je otrok kolesar padel.

Po trčenju se je voznica na kraju dogodka ustavila in otroka kolesarja vprašala, ali je poškodovan. Odgovoril ji je, da ga nič ne boli oziroma da ni poškodovan, po pogovoru pa sta se udeleženca odšla vsak na svojo stran. 

Čez dan je otroka začela boleti desna roka, zaradi česar so ga starši odpeljali v ambulanto nujne medicinske pomoči ZD Nova Gorica, kjer so ga ustrezno oskrbeli in napotili v Splošno bolnišnico dr. Franca Derganca v Šempetru pri Gorici na nadaljnje zdravljenje. Ugotovili so, da je v nesreči dobil lahko telesno poškodbo.

Radi bi razjasnili okoliščine

Policija navedeno udeleženko prometne nesreče in morebitne očividce naproša, naj za razjasnitev vseh okoliščin nesreče pokličejo/pišejo na Policijsko postajo Nova Gorica (05/303 44 00, e-naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) ali interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.