Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Devet razbitih v treh trčenjih

Verižno trčenje Žurnal24 main
Nekaj minut pred deseto dopoldne so bili ljubljanski policisti obveščeni o prometni nesreči na primorski avtocesti v smeri proti Vrhniki.

Na licu mesta so policisti ugotovili, da je do prvega naleta vozil prišlo približno kilometer pred cestninsko postajo Log v smeri proti Kopru. V nesreči je bilo udeleženih šest osebnih vozil.

"Do nesreče je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji štirih  voznikov osebnih vozil, to je enega državljana Avstrije in treh slovenskih voznikov. V neserči so trije Slovenci utrpeli lažje poškodbe," pri tem navaja Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policije. V nesreči je nastalo za okoli 20.000 evrov materialne škode. Vsem povzročiteljem so policisti izdali plačilne naloge.

Še dva naleta

Do drugega naleta vozil je nato prišlo še pri kraju Brezovica. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da gre dejansko za dve prometni nesreči z materialno škodo. V prvi nesreči so bila udeležena tri vozila. Vzrok za nesrečo je bila prav tako vožnja na prekratki varnostni razdalji državljana Nizozemske.

V drugi nesreči z materialno škodo sta bili udeleženi dve osebni vozili. Voznika, oba Slovenca, nista potrebovala posredovanje policije, dogovorila sta se sama.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.