Slovenija > Črna kronika
171 ogledov

Devetletnico sosed posilil in okužil s HIV

Deklica je posilstvo zaradi sosedovih groženj prikrivala en mesec. Žurnal24 main
Zdaj enajstletni deklici iz Indije, ki je v bolnišnici okrevala po okrutnem posilstvu, so zdravniki razkrili strašljivo novico – okužena je s smrtonosnim virusom HIV.

Deklica, ki je bila posiljena pri devetih letih, je v bolnišnici policiji povedala, da jo je sosed prisilil v spolni odnos, med katerim nista bila zaščitena. "Držal me je za roke in me pritisnil ob tla, potem pa me je posilil. Bil je tako nasilen, da sem kričala od bolečin, toda zagrozil mi je, da bo ubil mene in mojo družino, če ne utihnem," je povedala danes 11-letna deklica, ki je zaradi sosedovih groženj posilstvo en mesec prikrivala. Policija je osumljenega Rameša Lamanija prijela, toda sodišče ga je zaradi pomanjkanja dokazov kmalu izpustilo na prostost in zaprlo primer, čeprav so zdravniška poročila razkrila, da je bila deklica resnično posiljena.

Posilil, ker je upal na ozdravitev?
Družina sumi, da je posiljevalec, ki ga je sodišče izpustilo na prostost, okužil deklico. "Povedali so mi za prepričanje nekaterih, da lahko človek, ki je okužen z virusom HIV, ozdravi, če ima spolne odnose z devico. Moja hči je bila žrtev tega nesmiselnega prepričanja," je povedal dekličin oče, ki od policije zahteva, naj posiljevalca njegove hčere vnovič aretirajo in ga testirajo na virus HIV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.