Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Divja Tržačanka nad policijo

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Voznica iz Trsta je dobrih 10 kilometrov vozila v nasprotno smer. Bežala je pred policijskima patruljama, na koncu pa se je namerno zaletela v dve policijski vozili.

Koprski policisti so imeli ob koncu praznikov nemalo dela s "pogumno“ 47-letno voznico iz Trsta. Na koprski cesti Zore Perello Godina je najprej zapeljala na nasprotno smerno vozišče. Prekršek, ki bi bil lahko nevaren tudi za ostale voznike, so opazili policisti, ki so vključili modre rotacijske luči in voznico nameravali ustaviti. Za njihova opozorila se ni zmenila in po Ljubljanski cesti – tokrat pravilno – zapeljala naprej in pri tem še pospešila hitrost.

Policisti so zapeljali za njo in jo večkrat poskušali ustaviti, vendar jih voznica ni upoštevala. Še več, policistom je s svojo vožnjo celo zapirala pot. Med vožnjo je storila več cestnoprometnih prekrškov.

Na hitri cesti pri Bivju je Tržačanko poskušala ustaviti še druga policijska patrulja, a se ta še vedno ni hotela ustaviti. Pred nekdanjim mejnih prehodom Škofije je voznica dohitela kolono vozil, zaradi česar so jo policisti lahko dohiteli in ustavili. A se tudi tukaj njeno početje ni končalo, saj je zapeljala naprej in namerno trčila v dve policijski vozili.

Policisti so 47-letnici zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov napisali kazen v višini 1.100 evrov, zoper njo pa bodo podali tudi kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.