Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Do nezavesti pretepla Metličana

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Suhor. Kolega sta pred lokalom do nezavesti pretepla nekega moškega iz okolice Metlike.

Minuli konec tedna je pred gostinskim lokalom v kraju Suhor prišlo do pretepa med 28- in 29-letnim moškim iz okolice Metlike. Po prepiru se je 29-letnik z osebnim avtomobilom odpeljal, a se kmalu vrnil na kraj dogodka. Prisedel je k oškodovancu in njegovi družbi ter mu grozil. V tem času se je tja pripeljal še 24-letni moški.

Šentjernej.
Na območju PU Krško so trije moški izvedli rop in bežali pred policisti. Med begom so trčili v drugo vozilo. Voznika so prijeli, njegova sopotnika pa sta pobegnila in ju še iščejo.

Skupaj z 29-letnikom sta z nevarnim predmetom napadla 28-letnika. Udarci so bili tako močni, da je obležal nezavesten na tleh, trenutno pa se zaradi hudih telesnih poškodb zdravi v novomeški bolnišnici.

Po dejanju sta osumljenca pobegnila. Pred dvema dnevoma so policisti na mejnem prehodu Vinica pri vstopu prijeli in pridržali 24-letnega osumljenca, 29-letnega osumljenca pa so prijeli in pridržali naslednji dan na mejnem prehodu v Metliki.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.