Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Do smrti zabodel štiri otroke in njihovo mater

Krvav nož (slika je simbolična) Sutterstock
Policija sumi, da je krvav pokol storil svojec družine, motiv za grozovito dejanje pa še ni znan.

V New Yorku je moški do smrti zabodel štiri majhne otroke in njihovo mamo. Pokol se je zgodil danes ponoči v hiši družine v mestnem predelu Brooklyn. Deklici, stari sedem in devet let, ter enoletni deček so bili takoj mrtvi, 37-letna mati in petletni deček pa sta umrla pozneje v bolnišnici.

Vse žrtve so utrpele vbodne rane na trupu. Očeta otrok, po rodu iz Kitajske, med incidentom ni bilo v hiši. Policija je sporočila, da je morala moškemu s pomočjo tolmača razložiti, kaj se je zgodilo z njegovo družino, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Policija je kmalu pridržala domnevnega storilca, ki naj bi bil po poročanju ameriških medijev svojec družine. Šlo naj bi za 25-letnega očetovega bratranca, ki je pri njih živel nekaj več kot en teden. V Združene države Amerike je iz Kitajske prišel leta 2004 in se trudil uspeti. Pri tem ni bil najuspešnejši, saj se je selil od ene družine k drugi.

Večer pred tragedijo naj bi se vedel zelo nenavadno, mati otrok pa naj bi neuspešno poskušala priklicati moža.  Poklicala je njegovo mamo na Kitajsko, ki ga prav tako ni dobila. Je pa poklicala hčer, ki živi v bližini. Ta je z možem prihitela na pomoč, a je bilo prepozno. "Takega prizora ne pozabiš," je povedal mož, ki je prvi opisoval, kako so bili otroci in mati porezani po glavi in trupu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.