Slovenija > Črna kronika
49 ogledov

Domnevni morilec Selene naj bi imel pomagača

Selena Hrvaška policija
Osemindvajsetletni Edi Mišić naj bi imel pomočnika. Po neuradnih informacijah naj bi na lepilnem traku, s katerim je bila Selena zvezana, našli še ene prstne odtise. A neznane osebe ni v evidenci obsojenih.

O novih izsledkih policija ni obvestila javnosti, ker velja območje Marjana za zelo kontaminirano območje. Na njem se namreč vsak dan zadržuje veliko ljudi in živali.

Predvsem zato je težko trditi, kdo vse je imel v rokah lepilni trak, preden je bila z njim zvezana Selena. Odgovore na nova vprašanja bo policija dobila, ko najde skrivnostnega domnevnega pomagača, ki je svoje sledi pustil na traku, piše Slobodna Dalmacija.

Napadel, nato pa odnesel stran

Pišejo tudi, da naj bi Mišič Seleno napadel, nato pa jo odnesel 50 metrov stran in tam ubil. Tako teorija, da naj bi Seleni morilec vrat prerezal z eno potezo, ni več v aktualna. Na njenem truplu so namreč našli eno veliko rano na sprednjem delu vratu, drugo pa na zadnji strani vratu, še piše Slobodna Dalmacija.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 14:26 08.oktober 2012.

    A zato ker je bil še en odtis na lepilnem traku, je imel pa pomočnika. A ni mogel od doma vzeti trak ali pa ga kje drugje vzeti, kjer je nekdo že pred njim uporabljal ta isti trak za lepljenje škatel!

  • Erika Brecelj 19:36 07.oktober 2012.

    Ha-ha-ha! 50 KILOMETROV! Ha-ha-ha pocarji. Printscreen je že narejen in objavljen na facebooku, zdaj pa kar popravljajte. :D

  • Lavdan 18:44 07.oktober 2012.

    Preden karkoli prepišete preberite, ker pišete neumnosti. Morilec je po vaše žrtev odnesel 50km daleč.