Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Drzne tatvine v Novi Gorici

torbica tat Shutterstock
Drzne tatvine v Novi Gorici. Policisti napadalca še iščejo..

S PU Nova Gorica sporočajo o drznih tatvinah, ki sta se sinoči zgodili v  mestu in očividce prosijo za pomoč.

Prva tatvina se je okoli 19 ure zgodila v podhodu garažne hiše trgovinskega centra, kjer je nepridiprav simuliral, da potrebuje pomoč in s tem pritegnil pozornost starejše ženske: "Neznanec se je v omenjenem podhodu sklonil in simuliral, da potrebuje pomoč, kar je pritegnilo pozornost 59–letne oškodovanke, ki je nato pristopila do neznanca. Takoj zatem pa je nepridiprav sunkovito skočil in ji iz rok izpulil žensko torbico z vsebino."  

S policije so sporočili, da nepridiprava višje postave, oblečenega v temnejša oblačila s kapuco, še vedno iščejo, zato moribitne očividce prosijo za pomoč.

Enako velja za indicent, ki se je zgodil nekoliko pozneje, v središču Nove Gorice. Tam se je neznani moškii lotil 22-letnice, ki je stala na pločniku ob križišču, v neposredni bližini avtobusne postaje: "Nepridiprav ji je iz roke skušal iztrgati torbico in nakupovalno vrečko, vendar mu to ni uspelo," so še sporočili novogoriški policisti in dodali, da je storilec visoke postave, ravno tako oblečen v temnejša oblačila s kapuco, zbežal v bližni park.

 dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.