Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Dva dni se ni zmenil za truplo dekleta

Motel Shutterstock
Američan Derek Tanke je dva dni bival v motelski sobi s truplom svojega dekleta. Namesto da bi po njeni smrti poskrbel zanjo, je vzel njeno kreditno kartico in si plačal še dva dni bivanja v hotelu.

Sedeminštiridesetletnik, ki je bival v motelu v mestu Joliet v ameriški zvezni državi Illinois, je policijo poklical le nekaj minut pred odjavo iz hotela. Sporočil jim je, da njegovo dekle potrebuje nujno pomoč.

Policija je že ob prihodu na kraj dogodka posumila, da nekaj ni v redu. Iz trupla je bilo razvidno, da je bila Johnstonova mrtva že dlje časa.

Tanke je sprva trdil, da je dekle našel mrtvo tisto jutro, kasneje pa je priznal, da je Johnstonova umrla že dva dni prej. Priznal je tudi, da sta se nekaj dni pred njeno smrtjo sprla in stepla.  

To je kasneje potrdil tudi mrliški oglednik, saj so na obrazu Johnstonove še vedno vidne sledi udarcev. Sami udarci, kot meni policija, pa naj ne bi bili vzrok za njeno smrt. Pravi vzroki smrti bodo tako znani šele po končani obdukciji, poroča Herald Sun.

Tanke je stari znanec policije. Možje v modrem so morali zaradi nasilja nad Johnstonovo proti njemu že večkrat ukrepati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.