Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Dve leti star fantek ustrelil in ubil mamo

Pistola Profimedias
Ameriška zvezna država Wisconsin. Policija obravnava nesrečen primer dve leti starega fantka, ki je med vožnjo v avtomobilu ustrelil in ubil svojo mamo, ki je vozila.

Kot poroča lokalna policija, je deček svojo 26-letno mamo Patrice Price v torek v mestu Milwaukee ustrelil skozi voznikov sedež. Žrtev tragedije je bila mati treh otrok. Orožje, s katerim jo je ubil njen sin, naj bi pripadalo njenemu partnerju, ki je sicer varnostnik. Tudi avtomobil, v katerem se je zgodila tragedija, je bil partnerjev, žrtev pa ga je vozila, ker so njen avtomobil ukradli, poročanje ameriških medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Po navedbah lokalne policije so v avtomobilu na tleh pred sovoznikovim sedežem našli tok za orožje, pištolo pa so našli za voznikovim sedežem. V vozilu sta bila v času nesreče še drugi otrok žrtve, star leto dni, in mati umrle. Nobeden od majhnih otrok ni bil v otroškem avtosedežu. Po streljanju so drugi vozniki ustavili svoja vozila in avtomobil žrtve umaknili s ceste, preden je prispela policija.

Ne gre za prvo tovrstno tragedijo v zadnjem času. Prejšnji mesec je štiriletni deček na Floridi po nesreči v hrbet ustrelil svojo mamo, medtem ko je ta vozila. Pri tem je bila ženska, sicer velika podpornica in ljubiteljica strelnega orožja, huje ranjena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.