Slovenija > Črna kronika
975 ogledov

Dve nesreči v predoru, velik zastoj

Predor Šentvid. PIC
Potovalni čas se podaljša za tri četrt ure.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Šentvid so odstranili posledice prometne nesreče proti Ljubljani. "Ostal je daljši zastoj do priključka Vodice, potovalni čas se podaljša za pet do deset," navajajo pri prometno-informacijskem centru. Zastoji so tudi na regionalnih in lokalnih cestah proti Ljubljani.

Po podatkih policije sta se v predoru zgodili dve prometni nesreči z materialno škodo, a policija ogled še opravlja, zato več informacij ne morejo posredovati.

"Po prvih podatkih gre za dve ločeni nesreči, v obeh primerih je nastala materialna škoda," razlaga Nataša Pučko iz PU Ljubljana. "Promet naj bi bil po zadnjih podatkih sproščen, policisja pospešuje zadevo, je pa dejstvo, da je prišlo do nesreče ob takšni uri, ko je povečan promet v smeri Ljubljane."

Zastoj je bil v času nesreč dolg deset kilometrov.

Zapora predora v noči na četrtek

Predor Šentvid na gorenjski avtocesti bo sicer zaprt proti Ljubljani v nočeh na četrtek, 11. 4., in petek, 12. 4., med 20. in 5. uro. Promet bo preusmerjen na Celovško cesto in ljubljansko severno obvoznico.

Na gorenjski avtocesti, v predoru Karavanke bo do 12. aprila vsak dan med 8. in 16. uro, promet urejen izmenično enosmerno s čakanjem pred predorom zaradi del na avstrijski strani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.