Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Dve prometni nesreči, ena s pobegom

Nesreča PU Kranj
Prometna nesrečo s pobegom se je zgodila malo po peti uri zjutraj na Brniku. Udeležena so bila tri vozila, s kraja nesreče pa je odpeljal povzročitelj, ki je med vožnjo iz Šenčurja proti Lahovčam pred uvozom za letališče nepravilno prehiteval avtomobil.

Policisti povzročitelja, ki je verjetno vozil svetel ali bel avtomobil znamke Volkswagen, še iščejo. Vse, ki imajo informacije o nesreči ali neznanem vozniku prosijo, naj jim to sporočijo na številko 113.

Drugo  nesrečo,  prav  tako  z udeležbo treh vozil pa med Žirovnico in Vrbo obravnavajo tudi jeseniški policisti. Promet na obeh krajih nesreč je lahko oviran, v nobeni od nesreč pa ne gre za hujše posledice.

Pri vožnji upoštevajte pravila  

"Vozniki,  v izogib nesrečam hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti in svojim sposobnostim  za  vožnjo,  vozite na ustrezni varnostni razdalji, z očiščenimi  stekli, z zimsko opremo in po svoji strani ceste. Upoštevajte tudi zakonitosti varnega ustavljanja, ne prehitevajte,  če ni nujno potrebno, sploh ne vzdrževalcev ceste, in pazite na pešce," sporočajo gorenjski policisti.

Dodajajo še, da je treba dosledno upoštevati tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o prednosti, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov.

PREBERITE ŠE:

Kaos na cesti: prometne nesreče, zdrsi, zastoji

- Prava zima šele prihaja

"Meni se to ne more zgoditi"

Ste naleteli na zanimiv zimski prizor? Pošljite nam fotografije prek spodnjega obrazca!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.