Slovenija > Črna kronika
19698 ogledov

Dve uri pred umorom so bili na kraju policisti

Novice: Dve uri pred umorom so bili na kraju policisti - Umor pri Slavonskem Brodu
1/2
Ivica Galovic/ PIXSEL
Vodja Oddelka za splošno kriminaliteto v Sektorju kriminalistične policije PU Celje Milan Vogrinec je predstavil nekaj podrobnosti v zvezi z umorom 33-letne ženske.

Policija je obvestilo o hudo poškodovani ženski v hiši na območju Dravograda dobila v soboto ob 21. uri. Ko so prišli na kraj, ni več kazala znakov življenja, zato so jo takoj začeli oživljati, 38-letnemu osumljencu, ki je bil v hiši, pa so odvzeli prostost.

Policija je ugotovila, da je morilec najverjetneje s svojim originalnim ključem odklenil vrata in prišel v hišo, kjer je svojo nekdanjo partnerko napadel in tako hudo poškodoval, da je naslednji dan v bolnišnici umrla. V hiši je bila sama, nekateri mediji so namreč poročali, da sta bila v času umora doma tudi njuna otroka.

Osumljeni je kršil prepoved približevanja. Žrtev je namreč 13. aprila prijavila nasilje v družini, a pogoji za pripor nasilneža niso bili izpolnjeni, zato mu je bila izrečena prepoved približevanja, je pojasnil Vogrinec. Od takrat policija ni prejela obvestila, da krši to prepoved, prav tako tega niso zaznali med rednimi kontrolami. Pred hišo žrtve so bili policisti manj kot dve uri pred umorom, v soboto ob 19. uri, a kršitev niso opazili.

Kot smo poročali, je bil 38-letnik uspešen nogometaš, ki je pred leti igral tudi za reprezentanco do 21 let. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:36 10.maj 2022.

    Evo, samo še dokaz več, da je v naši deželici v riti tudi pravosodni sistem.

  • Maxman 14:31 10.maj 2022.

    Dve uri pred umorom so bili na kraju policisti......ta je res policijska .

  • fowler 14:25 10.maj 2022.

    38-letnik je pred leti igral za repko do 21... res je bilo ''pred leti''... slabih 20 let nazaj...