Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Dvesto šivov po napadu psa

(Foto: Sky News) Žurnal24 main
Dveletnemu dečku iz Velike Britanije so po ugrizu psa morali na obrazu narediti dvesto šivov. Mama poziva: otroka ne pustite v bližino psa.

Dveletni deček Joshua Mann po napadu psa okreva v gloucestershirski kraljevi bolnišnici, potem ko so mu v dveh operacijah obraza naredili dvesto šivov, poročajo britanski mediji. Preden se bo vrnil domov, ga bodo še enkrat operirali. "Vse, kar sem si želela, je bilo, da bi ga lahko prijela in objela, pa nisem smela," je po napadu psa na kmetiji dečkove stare mame dejala njegova 23-letna mama Lissa Mann. "To je bil najhujši občutek, kar sem jih kdaj koli doživela," je pojasnila in povedala, da se je najprej bala, da sin napada ne bo preživel.

Pojasnila je, da je deček udaril spečega psa, ki se je zbudil in mu skočil v obraz. "Zvlekel ga je na tla in ga ni spustil," je za medije povedala Mannova, ki vsem staršem polaga na srce, naj svoje otroke držijo stran od vseh psov in ne le tistih, za katere se ve, da so nevarni. O poškodbah otroka je povedala: "Skozi lice si mu lahko videl zobe." Rane je imel tudi na vratu, le malo stran od glavne arterije, ugrize pa po celem hrbtu in za ušesi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.