Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Eden kradel drevesa, drugi smuči

Danes bodo policisti opravljali meritve hitrosti z radarjem na relaciji Gornja R Žurnal24 main
V noči na ponedeljek se je na cestah zgodilo 18 prometnih nesreč, od tega v Pomurju štiri. Tam se je en neznanec odločil, da potrebuje zalogo bora; drugi pa, da ne more brez smuči.

V noči na ponedeljek se je na cestah zgodilo 18 prometnih nesreč, od tega v Pomurju štiri – en človek se je lažje poškodoval. V Krškem se je udeleženec huje poškodoval. Na policiji je prenočilo več kot 11 voznikov pod vplivom alkohola.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so obravnavali tujca, ki sta uporabljala ponarejeni vozniški dovoljenji.

Na področju kriminalitete so murskosoboški policisti za konec tedna obravnavali dve tatvini, poškodovanje tuje stvari in dva primera ponarejanja listin.

V Andrejcih je neznanec požagal in ukradel več dreves bora, v Murski Soboti je še en neznanec iz kleti ukradel smuči, v Pečarovcih pa je neznanec poškodoval žico v vinogradu.

Konec tedna ni minil brez kršitev javnega rada in miru. Kršitve so zabeležili enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril in je kršenje nadaljeval, je bilo odrejeno pridržanje do streznitve na PP Murska Sobota.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.