Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

En britanski motorist umrl, drugega odpeljali s helikopterjem

Grožnje na Linhartovi Saša Despot
V prometni nesreči na Bovškem umrl 52-letni britanski motorist.

Prometna nesreča se je zgodila nekaj čez poldne na regionalni cesti med naseljem Trnovo ob Soči in Bovcem (blizu naselja Srpenica), v njej pa sta bila udeležena dva motorista iz Velike Britanije in voznica osebnega avtomobila. 

Po prvih ugotovitvah policije sta britanska voznika motornih koles, oba stara 52 let, vozila iz Trnovega ob Soči v smeri Bovca in v desnem ovinku pred naseljem Srpenica izgubila oblast nad motornima kolesoma ter padla po vozišču in zdrsnila na nasprotno stran vozišča. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri (iz smeri Bovca proti Kobaridu) vozila 29-letna voznica osebnega avtomobila, ki je vanju trčila. 

Eden izmed motoristov je na kraju podlegel poškodbam, drugega so s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Oba motorista sta vozila v skupini drugih motoristov. 

Tuje žrtve naših cest

Pred dobrima dvema tednoma je na cesti na Ljubelj prišlo do nesreče, v kateri je umrl nemški motorist, več je bilo ranjenih. Več na tej povezavi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.