Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Ena oseba huje poškodovana

nesreca Kozarje PrtScr Promet.si
Na južnem delu ljubljanske obvoznice se je med razcepom Kozarje in priključkom Ljubljana zgodila huda prometna nesreča. Ena oseba je poškodovana, promet je oviran.

Na ljubljanski južni obvoznici se je nekaj po 12. uri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je poškodovan voznik  osebnega vozila, so nam potrdili na Policijski upravi Ljubljana. Poškodovana oseba je bila z rešilcem prepeljana v ljubljanski klinični center in je že v zdravniški oskrbi.

Udeleženca: BMW in Daewoo

Po neuradnih podatkih naj bi do nezgode prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, povzročil pa jo je voznik osebnega vozila znamke Daewoo, ki je trčil v drugo osebno vozilo (znamke BMW).

Po do sedaj zbranih podatkih naj bi prometno nesrečo, domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, povzročil voznik osebnega vozila znamke Daewoo, ki je trčil v voznika osebnega vozila znamke BMW. Povzročitelj nesreče naj bi utrpel hujše telesne poškodbe in bil zato nemudoma prepeljan v ljubljanski klinični center.

Zaradi preiskave so morali zapreti vozni pas proti Dolenjski, zaradi česar nastajajo dolgi zastoji. Policijska uprava priporoča obvoz po severni oziroma zahodni obvoznici.

 

Komentarjev 1
  • jojo15 12:30 01.maj 2014.

    En zelo dobra igrica, za si krajšat čas ;)Samo 30% igralcev lahko preseže mejo 100 metrov na smučarski skakalnici. Vašemu prijatelju je že uspelo. Lahko tudi vam?Pojdite skakat na:http://s1.skijumpmania.com/r35693