Slovenija > Črna kronika
9764 ogledov

Filmski beg mladoletnika v Ljubljani

Policija Gregor Prebil
Mladoletnik se je podal na vlomilski pohod.

Mladoletnik je nekaj pred 11. uro vstopil v trgovino na Ilirski ulici v Ljubljani, kjer je s prodajne police vzel tri embalaže kave. Ko je opazil prodajalko, je začel teči proti izhodu trgovine. Pri blagajni ga je zaustavil občan in ga poskušal zadržati. Osumljeni se je iztrgal iz prijema in občana odrinil ter nato poskušal zapustiti trgovino. V vetrolovu ga je poskušal zadržati drug občan, a se mu je osumljenec uprl in uspel pobegniti s kraja. 

Osumljenec je nato ob 11.15 prišel do novogradnje na Njegoševi cesti in vlomil skozi vhodna vrata. Iz notranjosti ni odtujil ničesar, saj je bila novogradnja prazna. 

Za tem je preplezal zid novogradnje in vstopil na dvorišče večstanovanjske hiše. Vlomil je v kletni prostor, kjer ni uspel ničesar odtujiti. Po tem je odšel v prvo nadstropje, kjer je na hodniku odtujil cestno kolo v vrednosti 1.000 evrov, nato pa poskušal zapustiti večstanovanjsko hišo skozi vhodna vrata. Vendar pa so bila vhodna vrata zaklenjena, zato je hišo zapustil skozi kletno okno, kjer so ga prijeli policisti, ki so bili s strani občanke obveščeni, da je videla osumlejnca preplezati zid in vstopiti v hišo. 

Policisti so mu odvzeli prostost. Med postopkom pa so pri njem našli še 4 alu zavitke z belo prašnato snovjo ter vrečko s posušeno konopljo. 

Komentarjev 7
  • Pepe007 07:19 25.marec 2019.

    Vidim, da marsikateri tukaj meni, da tatov, ki kradejo malim ljudem, policisti ne bi smeli preganjati. Temveč naj se ukvarjajo z mio. Malemu človeku ni možno ukrasti mio, mu je pa kolo za 1000 € tudi velika vrednost. Aja, saj ...prikaži več vem, kaj jih muči. V njih še živi socialistična naivnost, da je vse "njihovo" in da če nekdo s prevaro vzame državi, da je vzel njim. Kdor misli, da je kaj od tistega njegovo, naj si vzame prej kot vzame tat. Če lahko. Državna lastnina je igrača politike in ne skupna.

  • Avatar Leon
    Leon 17:58 24.marec 2019.

    Sendvič, pašteta,kava ....zelo uspešno posredovanje policije.

  • tone51 17:02 24.marec 2019.

    cela jeba za mal kave ..a za miljone se pa nobeden ne zmeni ..smradi polcajski...