Slovenija > Črna kronika
4762 ogledov

Filmski pobeg iz portoroškega hotela

Portoroški hoteli Profimeda
41-Madžar je v Portorož prišel z ženo na medene tedne.

Pri Svetu na Kanalu A so ga poimenovali madžarski mož pajek. Z vrha Hotela Slovenija je, potem ko je ugotovil, da ga išče policija, iz osmega nadstropja skakal z balkona na balkon. 

"Ko je prišel do balkona, kjer se ga ni več videlo, je gostu potrkal na balkonska vlada," so poročali na komericalni televiziji. Presenečeni gost je Madžara na begu spustil v sobo, ta pa je stekel po požarnih stopnicah in izginil. 

Policisti so mu prišli na sled, ko se je prijavil v hotel. "V tem primeru se je izkazalo, da je turistična taksa nekaj pozitivnega, kar imamo vpeljano v turističnem sistemu v Sloveniji," je za Svet povedala Anja Kovačič iz Hotelov LifeClass. "V trenutku, ko se gost vpiše pri nas kot hotelski gost, policija zazna vse tiste, ki so na neki listi."

Bojazen, da bi dodatno preverjali goste je odveč. "Ni preverjanja vsakega posameznega gosta," je še povedala Kovačičeva. "Nam ni dovoljeno, da bi posegali v privat sfero gostov."

Ženo so po poročanju Sveta na Kanalu A ustavili prometni policisti pri Dekanih. Vprašali so jo, kje ima moža in jo je odgovorila, da ne ve, je lahko pot nadaljevala. 

Madžar na begu naj sicer ne bi bil nevaren. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.