Slovenija > Črna kronika
64 ogledov

Gasilski kombi so našli v romskem naselju

Prometna nestreča PGD Postojna
6. novembra so na Dolenjskem ukradli gasilski kombi z vso opremo. Našli so ga pri enem izmed dolenjskih romskih naselij.

Včeraj popoldne so v gozdu med romskim naseljem Brezje in Hudim, na območju naselja Žabjak, kot mu pravijo Novomeščani, našli pogrešan gasilski kombi, ki so ga v začetku meseca ukradli gasilcem z Vrha pri Križu, poroča portal Dolenjska news. Vest so potrdili tudi na Policijski upravi Novo mesto.

Kot še piše omenjeni portal naj bi bil Renault master gasilskega društva PGD Križi poškodovan, njegovi tatovi so uporabili gasilne aparate, ki so bili v vozilu. Policija s preiskavo nadaljuje, tatov gasilskega vozila še niso prijeli.

V večernih urah se je pod električni daljnovod odpravila vlečna služba Sint, saj naj bi bilo vozilo brez akumulatorja oziroma ta naj bi bil izpraznjen. Vozilo so v spremstvu policije odpeljali v Suho krajino.

PREBERITE TUDI:

Gasilcem ukradli kombi z vso opremo

Komentarjev 16
  • oltajmer 06:30 24.november 2015.

    islamisti

  • Jagijagi1 07:59 21.november 2015.

    Racija skozi Žabjak! Naselje podret, zorat in vsjati travo!Cigote pa z begunci k Angeli!

  • Ferluci 19:40 19.november 2015.

    Ti si pa očitno prebivalec z lune. Če že ne smeš izgovoriti imena rase, ki je navedena v vsakem leksikonu, lahko mirno zapišeš da gre za brazilce.