Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Gozd je vzel eno, beton pa drugo življenje

Žurnal24 main
Ta konec tedna so policijske statistike na Celjskem zapolnili kar trije primeri nesreč pri delu, kar dve pa sta se končali tragično.

Prvo nesrečo pri delu so obravnavali policisti iz Šentjurja pri Celju. Okoli 11. ure dopoldne so bili obveščeni, da je pri podiranju dreves v lastnem gozdu v kraju Pletovarje pri Dramljah umrl 52-letni domačin. Spodžagano drevo, ki ga je nesrečni moški podiral, se je med padanjem razcepilo, zato je del debla zadel gozdarja, ki je pri tem utrpel tako hude poškodbe, da je umrl.

Drugo nesrečo so obravnavali šmarski policisti, v njej pa se je hudo telesno poškodoval 27-letni traktorist. Ta je s svojim traktorjem na Brecljevem sušil seno na strmem pobočju, ko se je traktor prevrnil, traktorist pa je med prevračanjem padel skozi prednje okno kabine.

Tretja nesreča s tragičnim koncem pa se je zgodila sinoči okoli 20. ure v Založah v občini Žalec. Pri postavljanju konstrukcije lesenega ostrešja gnojne jame se je smrtno ponesrečil 62-letni delavec, ki je v steber vstavljal leseno podporno roko, ta pa se je snela s stebra, zato je moški izgubil ravnotežje in padel 5,2 metra globoko na dno betonirane gnojne jame. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.