Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Gregor uspešno okreva

Gregorja Ivanška to sezono ne bo več na kopališče. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Reševalec na sevnškem bazenu uspešno okreva po nesreči z motorjem.

„Od četrtka naš Gregor ni več na oddelku intenzivne nege,“ je za Žurnal povedal oče Gregorja Ivanška, sicer reševalca na sevniškem bazenu, ki se je pred časom  z motorjem ponesrečil na cesti  Mokronog-Zbure.

  „Operacija zlomljene stegnenice je uspela, Gregor je utrpel tudi pretres možganov, a uspešno okreva,“ je  zadovoljen oče. Predvidevajo, da bo že čez en teden odšel iz bolnišnice na rehabilitacijo v toplice. „Računamo, da bo čez en mesec  že hodil s pomočjo bergel,“ je optimističen  oče, saj ve, da bi se vse skupaj lahko izteklo še veliko huje.

„Gregor je v izvrstni kondicijski pripravljenosti, pozna se mu, da je bil športnik, zato smo prepričani, da  se bo kmalu postavil na noge,“ 
je prepričan Gregorjev oče.

Turistična vožnja
„Takrat, ko se je zgodila nesreča, sem bil z Gregorjem na cesti,“ pripoveduje oče. „Bila sva na poti v Novo mesto, vsak s svojim motorjem. Jaz sem vozil spredaj, Grega za mano. Nenadoma sem opazil, da ga ni za mano, obrnil sem se in ga našel na travniku,“ nesrečno vožnjo podoživlja oče. Pravi, da je šlo za t .i. turistično vožnjo, saj sta vozila počasi. Oče, ki je sicer tudi inštruktor v avto šoli, pove, da je je Grega dober voznik in ima za seboj že kar nekaj kilometrine. Tokrat naj bi se nekomu umikal in ga je očitno odneslo s ceste, pripoveduje oče.  

Mama je žalostna
Gregorjevo mamo Karmen je nesreča zelo prizadela. „A Grega je trmast in mu bo uspelo,“ je redkobesedna mama, ki so jo zelo prizadeli neokusni komentarji bralcev na spletu, ko smo pisali o tej nesreči. „Nikoli si nisem predstavljala, da so ljudje lahko tako zlobni,“ je prizadeta mama, ki bi si želela, da ljudje, če že ne morejo sočustvovati z njimi, molčijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.