Slovenija > Črna kronika
444 ogledov

Grozil zaposlenim: Iz žepa potegnil večji nož in ga zapičil v tipkovnico

Nož arhiv Fotografija je simbolična.
Moški je grozil zaposlenim na bencinskem servisu Fernetiči-jug, ker mu niso želeli prodati alkoholnih pijač.

S Policijske uprave Koper so sporočili, da je okoli 4. ure na bencinski servis na Fernetiči-jug vstopil moški, ki je bil pod vplivom alkohola. Zaposlenim je grozil, ker mu niso hoteli prodati alkoholnih pijač. 

Ker so ga zaposleni zavrnili, je najprej odpiral razne čokolade, nato pa s pijačo polil tipkovnico na prodajnem mestu. V naslednjem trenutku je potegnil večji nož in ga zapičil v tipkovnico, nato pa zapustil kraj. 

Policisti so moškega izsledili na bencinskem servisu Fernetiči-sever. Našli so ga v osebnem avtomobilu, neodzivnega. Na kraj so takoj prišli reševalci, ki so ga hospitalizirali. 

Na podlagi zbranih obvestil so policisti ugotovili, da je 56-letni moški iz Sežane prišel na servis v družbi še enega moškega, ki je tudi vozil osebni avto. Najprej je poškodoval vitrino, v kateri so bili tudi noži, in iz nje vzel večji nož, ki ga je kasnehe tudi uporabil. Zoper moškega bodo izvedli hitri postopek zaradi kršitve javnega reda in miru ter podali kazensko ovadbo. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.