Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Hčerkama in ženi prerezal vrat

Britanski Fordingbridge pretresa družinska tragedija. Vse kaže, da je 32-letnik ubil svoji hčerki in soprogo ter se nato obesil.

''Vsa moja dekleta so mrtva,'' je bilo vse, kar je lahko rekla Britanka, potem ko je v hiši svoje hčerke naletela na grozljiv prizor.

Vicki Case in njeni dve hčerki, dveletne Phoebe in enoletna Nereya so bile zabodene do smrti, njihov oče pa se je obesil. Policija uradno scenarija še ni potrdila, vendar pa naj bi 32-letni Andrew Case prerezal vratove hčerkama in soprogi, nato pa naj bi se obesil.

Na videz srečni
Pojavljajo se ugibanja, da naj bi bila družina v finančnih težavah. Prijateljica umorjene pa je družino opisovala kot zelo srečno, brez kakšnih očitnih težav.

O tem, kako zelo je zadovoljen z družinskim življenjem, je pisal tudi Case na svojem Facebook profilu, poročajo britanski mediji. ''Star sem 32 let, poročil sem se leta 2000, s soprogo Vicki sva par že okoli 15 let. Imava dve krasni hčerki, Phoebe in Nereyo,'' je zapisal Case.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.