Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Hčerko povabil v krvavo posteljo

Mirela Sršić Kovač (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Žurnal24 main
Na dan prihajajo nove podrobnosti o umoru hrvaške televizijske novinarke Mirele Sršić Kovač. Ko jo je mož ubil v postelji, je odšel po hčerko, naj prespi pri njiju.

Zvonko Kovač je ženi Mireli Sršić Kovač najprej prerezal vrat, ji z nožem iznakazil obraz in jo porezal po telesu, nato pa jo vrgel s postelje. Po umoru je odšel v hčerkino sobo in ji rekel, naj prespi z njim in mamo v njuni postelji, a je bila deklica na srečo tako zaspana, da se ji ni dalo preseliti v drugo posteljo. Sin je medtem spal v dnevni sobi, ker je bil prehlajen.

Nato je Kovač odšel nazaj v spalnico in napisal kup sporočil, med drugim, da se zahvaljuje bratu, ki ga je vodil skozi življenje, ter naj prodajo hišo in pametno naložijo denar, poroča 24sata.

Po pisanju sporočil je legel nazaj v posteljo in spal do jutra. Zjutraj je sedel v avto, se odpeljal v bližnjo ulico in si prerezal žile.

Materino truplo sta našla otroka, ki sta najprej iskala očeta, nato pa poklicala babico, ki je k njima takoj poslala sina, Kovačevega brata. Ta je obvestil policijo.

Kovača so našli podhlajenega, izgubil je veliko krvi, a ni več v smrtni nevarnosti. Ker je pod vplivom močnih tablet, ga policija ne more zaslišati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.