Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Hčerko prilepila na steno in pretepla

Elizabeth Escalona Dallas County Sheriff's Dept.
Ker se dvoletnica ni dovolj hitro privajala na uporabo kahlice, jo je mama prilepila na steno.

Elizabeth Escalona je bila zaradi trpinčenja hčerke obsojena na 99 let zapora. Julija je priznala, da je roke svoje dvoletne hčerke Jocelyn z lepilom prilepila na steno. Ker je deklica iz strahu urinirala, jo je Escalona nato še močno udarila po glavi in v spodnji del telesa. 23-letnica, ki je bila v tistem času noseča, ima sicer še tri otroke, ki so bili priča dogodku. "Ta mama je poosebljeno zlo. Njenih pet otrok je šele sedaj dobilo priložnost za normalno življenje,“ je izjavila državna tožilka Eren Price.

Deklico je v bolnišnico odpeljala babica, mati obtoženke. Tam so ugotovili, da je njeno telo polno modric, odkrili pa so tudi poškodbe možganov, zaradi katerih je bila nekaj časa v komi. "Videl sem veliko otrok, a ta primer je bil eden hujših,“ je povedal zdravnik.

Materini zagovorniki se bodo na sodbo pritožili.

Komentarjev 3
  • sprehajalec 10:42 13.oktober 2012.

    Mehičanke se plodijo kot zajkle.

  • Izudin 10:34 13.oktober 2012.

    Še en klient primeren za Čeferina, zagotovo bi jo z veseljem zagovarjal.

  • vicvic 09:34 13.oktober 2012.

    Pri teh letih ima toliko otrok, kakšno vzgojo je imela?Tudi okolica in ostala družina bi lahko uvidela, da jemlada mati grdavž in sadist do otrok. Take stvari pares ne spregledaš. Ubogi otroci, naj dobijo dobreskrbnike ali posvojitelje.