Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Hčerko zaprl v avto in ga potisnil v vodo

ameriška policija Shutterstock
V New Yorku so nekega moškega obtožili namernega uboja dveletne hčerke. Zaprl jo je v avtomobil, ga porinil v globok potok in pustil, da se je hčerka utopila.

Otrok je bil pri polni zavesti, ko se je to zgodilo, ugotavlja tožilstvo. Sodnik je določil varščino v višini 10 milijonov dolarjev. "Vsakdo, ki lahko to naredi nekomu, ki je iz njegovega mesa in krvi, dveletnemu otroku, je jasno nevaren tudi za druge," pravi tožilec. Sedemindvajsetletni oče je na prvem zaslišanju deloval popolnoma mirno. Ko ga je sodnik vprašal, ali želi slišati obtožnico, je odgovoril: "Ne, je že v redu."

Njegov zagovornik je lahko na koncu dejal le: "Ne glede na to, da je tožilec neštetokrat ponovil, kaj vse je moj klient storil, je vseeno pod domnevo nedolžnosti, dokler mu krivda ni dokazana."

Moškega so aretirali prejšnji teden, s prvim zaslišanjem pa so zaradi krutosti primera pohiteli. Kot so sporočili s sodišča, je hčerko na dan dogodka vzel materi, se z njo odpeljal in se nikoli vrnil, poroča New York Times. Materi se je zdelo sumljivo, ker ju do večera ni bilo nazaj, zato je poklicala policijo, ki je v sklopu iskalne akcije v vodi našla trupelce njene hčerke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.