Slovenija > Črna kronika
1893 ogledov

Hiša zgorela, ranjeni vsi štirje stanovalci

Požar PGD Radlje
Ogenj je popolnoma uničil stanovanjsko hišo na območju Zgornjega Kozjega Vrha v občini Podvelka. Tri stanovalce so odpeljali v mariborski Klinični center.

Kot nam je povedal vodja intervencije iz PGD Brezno-Podvelka Simon Šauperl, so bili o požaru obveščeni danes nekaj minut po polnoči: "Požar, ki je bil ob našem prihodu že povsem razvit, smo gasili od pol enih do štirih zjutraj, potem je tam ostala požarna straža. Posredovalo je 45 gasilcev z dvanajstimi vozili iz PGD Radlje, Ožbalt, Kapla, Vuhred in Brezno-Podvelka."

Kot smo izvedeli, sta v hiši prebivala dva para brez otrok. Poškodovani so bili vsi štirje, tri so odpeljali v UKC Maribor. Dva so že odpustili, tretjega pa zadržali zaradi opeklin obraza in roke ter poškodovanih pljuč.

Kriminalisti še preiskujejo, kaj je bil vzrok požara, stanovalcem pa so nadomestno namestitev našli v radeljskem hostlu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.