Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Hitro prijeli roparje

pištola Shutterstock
Policisti so prijeli dva moška, ki sta oropala bencinski servis v Mirnu. V rokah policije sta tudi njuna dva pajdaša.

Bencinski servis v Mirnu sta dva zamaskirana neznanca oropala včeraj nekaj pred 20. uro. Poškodovan na srečo ni bil nihče, čeprav so bili naboji pravi.

"Pristopila do pulta z blagajno in od prodajalca zahtevala denar. Pri tem je bil eden od roparjev oborožen s pištolo, napolnjeno s pravimi naboji," so na Policijski upravi Nova Gorica zapisali v poročilu. Uslužbenec jim je izročil gotovino, storilca pa sta zbežala v smeri ene od sosednjih trgovin, kjer ju je nedaleč stran že čakal njihov tretji pajdaš.

Hitra policijska akcija

Storilce so opazili tudi novogoriški kriminalisti. Prijeli so dva, stara 18 in 22 let, oba sta iz širše okolice Nove Gorice. Tretji storilec, ki je star 19 let, je s kraja pobegnil, vendar so ga hitro izsledili in prijeli v Mirnu.

Policisti  so ugotovili, da je pri izvedbi ropa sodeloval še 25-letnik; njegova naloga je bila, da je roparja pripeljal v bližino bencinskega servisa, nato pa se je odpeljal. Tudi njega so kmalu izsledili in mu odvzeli prostost.

Vse štiri bodo ovadili zaradi suma ropa, preiskava pa še ni zaključena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.