Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Hrvaška: dva Slovenca umrla, eden v smrtni nevarnosti

Hrvaška policija Žurnal24 main
Iz Hrvaške poročajo o več nesrečah slovenskih turistov. Na cesti sta umrla dva motorista, voznik vodnega skuterja pa je v smrtni nevarnosti.

Petintridesetletnik se je na vodnem skuterju ponesrečil včeraj v Pirovcu v bližini Vodic pri Šibeniku. Vinjen se je zaletel v zasidran gliser drugega slovenskega državljana. Na skuterju sta bila otroka, ki nista poškodovana, vinjeni voznik skuterja pa je v smrtni nevarnosti v bolnišnici, poroča STA.

Motorista umrla

Slovenska motorista sta sinoči trčila z voznikom z nemškimi registrskimi tablicami v Dubokem pri Kleku na Hrvaškem. Medtem ko so voznika osebnega vozila prepeljali v bližnjo bolnišnico in je danes že odpuščen, sta oba motorista umrla na kraju nesreče, poroča 24sata.

Dvajsetletni Nemec je odvzel prednost 53- in 42-letnemu motoristu, za katera je bil udarec usoden. Policisti bodo voznika osebnega vozila zaslišali še danes.

Komentarjev 8
  • Žurnalček 22:50 20.julij 2012.

    A zdaj pa že ne znate prepisati člankov. Dva motorista . sta dve osebi z vsak svojim motorjem in ko sem prebiral članek, sem bil v to tudi prepričan. Sta mogoče vozila eden za drugim, ali pa se ponesrečila na ...prikaži veča različnih koncih. Sedaj mi pa žena govori, kdo sta, ker jih pozna. Motorist in sopotnica .

  • Žurnalček 22:46 20.julij 2012.

    Mal butlna si tudi ti, ker je ravno zato , omejitev v naselju 50km/h. Skratka ti lahko goniš tudi 100, samo vedi da nekatera leva zavijanja in pa izvozi iz dvorišč prenesejo samo 50km/h.

  • luna 15:36 20.julij 2012.

    Drugače pa gre za napačno informacijo, nista bila dva motorista, temveč motorist in njegova sopotnica....