Slovenija > Črna kronika
56 ogledov

Hrvaška: med prostitutkami tudi mladoletnica

noge stegna Žurnal24 main
Razkrite podrobnosti delovanja hrvaškega zvodnika Maria Vuketića, ki je za spremljevalke na noč računal tudi po 800 evrov.

Na Hrvaškem je policija v ponedeljek zaradi suma zvodništva prijela 41-letnega Maria Vuletića, sicer lastnika družbe za elitni najem spremljevalk. Za njihovo družbo so morale stranke odšteti od 150 do 300 evrov, za celo noč od 500 do 800 evrov. Če pa so spremljevalke želeli za 24 ur, so morale stranke odšteti od 800 do 1.500 evrov.

Dekleta je ponujal prek spleta, prek uradne agencije za spremljevalke (escort). Svojih stanovanj ni imel, dekleta pa so na srečanja s strankami dovažali njegovi šoferji, poroča Jutarnji list.

Identiteto strank naj bi policija sicer dobro skrivala. Po pisanju Jutarnjega lista pa je njegovih 20 deklet, od katerih je bilo eno mladoletno, najemali lastniki dragih jaht in poslovneži, omenjali pa naj bi se tudi politiki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.