Slovenija > Črna kronika
222 ogledov

Hrvaška nuna napihala 1,83 promila

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Naslovnice hrvaških medijev so polne naslovnic o nesrečni nuni, ki jo je lovila policija.

Vozila je Škodo Fabio, poleg sebe je imela še eno nuno. Policija ju je zaznala že pred Učko in jima nekaj časa sledila, saj sta nezanesljivo vijugali po cesti.

Ko so policisti nuni uspeli ustaviti na varnem mestu, je voznica napihala 1,83 promila, poroča portal 24sata. Nuna, ki je s kolegico praznovala rojstni dan, se je dobro znašla v svojem pojasnilu. Rekla je, da se ji je to pripetilo, ker je tudi sama le še en grešen človek. “Veste, kaj je papež Frančišek rekel na vprašanje ‘kdo si’? Rekel je ‘Grešnik, na katerega je pogledal Gospod’.

Nuno so obravnavali tako, kot vse ostale voznike osebnih vozil; predvidena kazen za takšne prekrške na Hrvaškem znaša od dobrih 650 do dobrih 1900 evrov. 

Komentarjev 4
  • benč 17:43 04.november 2015.

    Mogoče je bil župnik oblečen v nuno!

  • Lunca 08:25 04.november 2015.

    In če še malo razmislim, tale nuna ima očitno že kar dobro kondicijo v prenašanju alkohola, uf? Ljudje pač res nikdar nismo zadovoljni; poročeni si dajejo duška zaradi pritiskov in kompromisov, ki jih morajo sklepati v družinskem krogu, zakaj si ...prikaži več morajo pa dajati duška kleriki? Hja, zaradi druge vrste pritiskov! Ne glede na nujno toleranco, se moramo vseeno vprašati, zakaj se torej splača biti v celibatu??? A ni to še večji greh?

  • Lunca 08:15 04.november 2015.

    Hehe, iskrena nuna, kaj pa ji je drugega preostalo, kot da prizna in se ukloni. Sicer pa ima popolnoma prav - vsi smo grešniki. Žal pa je največ takšnih, ki nikakor tega ne bodo priznali pa naj se še na ...prikaži več tako očiten način okoristijo z družbenim imetjem oz. s sredstvi podjetja v škodo vseh ostalih ali s političnim vplivom...