Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Hrvaški otroci nad slovenske lepotce

V nedeljo ponoči so mladoletni otroci na Bolu poškodovali šest slovenskih avtomo Žurnal24 main
V nedeljo ponoči so mladoletni otroci na Bolu poškodovali šest slovenskih avtomobilov. Po navedbah policije ne gre za nestrpno dejanje, uperjeno proti Slovencem.

"Po naših informacijah gre za otroke, ki nimajo kaj početi. Sumimo določeno skupino mladoletnikov, vendar jih še nismo prijeli," so nam povedali na policijski postaji na Braču.

Policist nam je v pogovoru zatrdil, da niso poškodovani samo slovenski avtomobili. "Za zdaj še nimamo podatkov o povzročeni škodi," doda.

Do incidenta je prišlo v nedeljo zvečer. Slovenci so se na hrvaškem otoku potapljali, prenočevali so v hotelu Bonaca, kjer so bili stalni gostje. Po podatkih policije so vandali z ostrim predmetom, najverjetneje ključem, med drugim poškodovali volva V70, audija Q7, BMW-ja in VW passata. Med napadenimi avtomobili je bil tudi eden z nemško registrsko tablico.

"Ne gre za nestrpno dejanje"
"To se dogaja precej pogosto. Škoda se ne povzroča zaradi nestrpnosti ali točno določenega razloga. Otrokom je dolgčas in se spravijo nad avtomobile tujcev," še dodaja policist, ki ni želel biti imenovan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.