Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Hrvat grozil z bombo in s skokom skozi okno

Hrvat grozil, da bo sprožil bombo in skočil skozi okno.
1/4
Pixsell
V sredo zvečer se je v Veliki Gorici na Hrvaškem odvijala prava drama. 41-letni Hrvat se je zaprl v stanovanje in grozil, da bo sprožil bombo. Ko pa so specialci vdrli v stanovanje, se je zaprl v sobo, sedel na okensko polico in grozil, da bo skočil skozi okno.

Moški se je v stanovanje zaprl zaradi spora z nekdanjo partnerico glede lastništva stanovanja, poroča hrvaški spletni portal vecernji.hr. Na kraj dogodka so takoj prispeli policisti in reševalci.

Policija se je po nekajurnem prigovarjanju odločila, da bo vdrla v stanovanje. Medtem pa se je 41-letnik hitro zaprl v sobo in se usedel na okensko polico ter grozil, da bo skočil skozi okno.

Po besedah sosedov je moški kričal, da nima nikakršne bombe, in policijo pozval, naj preišče stanovanje. Možje v modrem so kasneje moškega le obvladali in ga z reševalnim vozilom prepeljali v tamkajšnjo bolnišnico. Po neuradnih informacijah 41-letnik nima posttravmatskega stresnega sindroma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.