Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Hrvati spet pretepli Francoze

(Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Okoli šeste ure zjutraj so se trije Francozi vračali z diskoteke proti apartmajem. Pot so jim presekali Hrvati, ki so se nad njimi znesli z noži, pestmi in celo s snopom ključev.

Francozi Pierre S., Julien A. in Nikola C. (vsi stari okoli 20 let) so dan preživeli na opazovanju v bolnišnici. Enega izmed njih so zdravniki  premestili na travmatologijo. Po telesu ima številne vbodne rane. Ko so mu nudili prvo pomoč, je spraševal, ali je v São Paulu ali Rusiji.

Razrezali so mu obleke
Francozi so se zabavali v eni izmed tamkajšnjih diskotek. Po poročanju nekaterih medijev naj bi se zapletli v prepir z domačini in ravno zaradi tega naj bi se odpravili proti apartmajem. Čim so se izkrcali iz avtobusa, so se nad njih spravili domačini. Eden izmed poškodovanih Francozov je policistom povedal, da so mu hlače in majico razrezali z nožem, s katerim so mu povzročili tudi številne rane po telesu. Nekdo ga je udaril s snopom ključev in mu razbil arkado.

Letos že trije tovrstni incidenti
Policija okoliščine dogodka še preiskuje. Več ljudi so že poklicali na zaslišanje, a podrobnosti niso znane. To je sicer letos že tretji incident v Dubrovniku, v katerem so bili udeleženi mladi francoski turisti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.