Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Huda in tragična nesreča v Zagrebu

Prometna nesreča v Zagrebu Pixsell
Danes se je v Zagrebu zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka. Voznik porsche cayenna se je zaletel v audi, ta je zbil peško, ženska pa je odletela v drug avtomobil.

"Porsche je prevozil rdečo luč na semaforju, udaril v audi in se odbil ter pri tem ubil dva pešca," je za 24sata dejal eden od očividcev. Zaradi silovitega trka je peško odbilo v prtljažnik drugega avtomobila, pešec pa je obležal sredi ceste. Moški je ravno izstopil iz pekarne, ko ga je zbil clio.

Voznik porsche cayenna je najprej udaril v audi, ta pa je zaradi močnega trka začel rotirati in zbil peško. Žensko je ob silnem udarcu odbilo v prtljažnik clia. Po besedah očividcev se je nato po trku z enim od omenjenih dveh avtomobilov odbil še clio, ki je pokopal mlajšega moškega.

Prav ta moški naj bi bil po besedah očividcev lastnik renaulta. Avtomobil je parkiral tik pred pekarno. Očividci so povedali še, da je voznik porscheja po nesreči brez poškodb izstopil iz vozila, se prijel za glavo in začel jokati, poroča Večernji list. Promet v središču Zagreba je trenutno ustavljen.

Komentarjev 1
  • puksicd 18:55 01.september 2011.

    Uf, izjemno pomembna in za Slovence relevantna novica.