Slovenija > Črna kronika
62468 ogledov

Huda nesreča, 31-letnica mrtva, med osmimi poškodovanimi tudi štiriletni otrok

Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici
1/2
Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Danes nekaj čez 2. uro zjutraj je na avtocesti med Tepanjem in Dramljami v smeri proti Ljubljani prišlo do hude prometne nesreče.

52-letni romunski voznik osebnega vozila je kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo, nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo. V vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki stari 23, 36 in 50 let so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki stari 51, 13 in 4 leta.

Zaradi velikega števila poškodovanih so posredovali reševalci kar treh postaj: Celje, Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica.

Zaradi prometne nesreče do pol devetih zjutraj zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Slovenske Konjice in Dramlje proti Ljubljani. Na izvozu Slovenske Konjice je bil ob odrtju zastoj, dolg približno devet kilometrov, zastoji so nastajali proti Celju tudi na regionalnih cestah.

Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 5. Vse udeležence cestnega prometa policisti pozivajo k strpni, previdni in odgovorni vožnji ter k spoštovanju cestnoprometnih predpisov.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • branko43 15:30 31.avgust 2019.

    človek zaspal drugi vsi spali ko ubiti,čas gre dalje žal

  • Žurnalček 11:55 31.avgust 2019.

    Zakaj policija ne kaznuje Romune , ki se vozijo ponoči skozi SLO zaradi neprijave in neplačanja turistične takse !

  • Žurnalček 11:51 31.avgust 2019.

    Zakaj policija opozarja voznike v Slovenščini , saj je Romuni ne razumejo !