Slovenija > Črna kronika
29724 ogledov

Huda nesreča, 50-letni voznik je umrl

Nesreča na severni ljubljanski obvoznici
1/2
Bralec
"Danes nekaj pred 1.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči na cesti med Zagorjem ob Savi in Kotredežem v kateri je bil udeležen motorist," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Po do sedaj znanih podatkih je motorist zaradi neprilagojene hitrosti pri vožnji v levi ovinek po klancu navzdol izgubil nadzor nad motorjem, zapeljal levo čez nasprotno smerno vozišče in trčil v kamniti zid ob cesti. 50-letni voznik motorja se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Policisti z ugotavljanjem okoliščin nesreče še nadaljujejo in bodo o vsem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Včeraj zjutraj je na pomurski avtocesti prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil hudo poškodovan motorist. Do nesreče je prišlo okrog pol osmih zjutraj blizu Lenartav v Slovenskih goricah. 

Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti 39-letnega voznika motornega kolesa, ki se je peljal iz smeri Murske Sobote proti Mariboru. Osebni avtomobil, ki je vozil pred nim, je zmanjševal hitrost zaradi peska na vozišču, ki je bil posledica prometne nesreče z materialno škodo na nasprotnem smernem vozišču, motorist pa je pri zaviranju izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču, motorno kolo pa je trčilo v avto.

39-letni voznik motornega kolesa se je hudo poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC MB kjer je ostal na zdravljenju.

Fotogafija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • ode 19:41 25.junij 2020.

    Spet so motoristu zaprli pot. V zagorju je bil to kamniti zid, v Lenartu pa avto.