Slovenija > Črna kronika
16452 ogledov

Huda nesreča, delavca odpeljal helikopter

helikopter AW139M
1/3
X
Včeraj je pri delovnih aktivnostih družbe Elektro Maribor, točneje na širšem območju Slovenske Bistrice prišlo do težje delovne nezgode, so sporočili iz podjetja.

"Na trasi, kjer je bilo predhodno izvedeno kabliranje električnega omrežja, se je pri podiranju drogov zgodila delovna nezgoda, kjer se je delavec Elektra Maribor huje telesno poškodoval. Družba Elektro Maribor je sodelavcem, ki so bili prisotni na delovišču zagotovila psihološko pomoč. Huje poškodovan sodelavec je bil s helikopterjem prepeljan na zdravljenje v UKC Maribor," so sporočili. 

Podrobnejših informacij trenutno ni mogoče podati, saj skupaj s pristojnimi organi poteka preiskava delovne nezgode.

V družbi Elektro Maribor so izrazili obžalovanje in ponudili razpoložljivo pomoč ob izredno neprijetnem dogodku, ki je pretresel vse bližnje in vse sodelavce ter zapisali, da mu vsi so sodelavci Elektra Maribor želijo čim hitrejšega okrevanja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Idioti 20:33 29.februar 2024.

    Delovno mesto podiralca drogov , drogovi so isto kot oskubljena drevesa , drevesa pa ne podirajo električarji ampak godzdarji- sečnja dreves !¨Kolko gozdarjev je zaposleno na Elektru Maribor , Ljubljana itd. . To bo še veselo na sodišču in kdo ...prikaži večkdo je tega delavca zadolžil za podiranje dreves brez potrebnega poklica .