Slovenija > Črna kronika
28151 ogledov

Huda nesreča, dva mrtva

Prometna nesreča Britof Policija Fotografija je simbolična.
V nedeljo zvečer se je pri Kranju zgodila huda prometna nesreča.

Do nesreče je prišlo okoli 20.20 na regionalni cesti Britof - Primskovo. Po podatkih policije je voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Kranja proti Britofu. Pri zavijanju levo na dovozno pot je izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Vozili sta siloviti trčili. Zaradi hudih telesnih poškodb sta na kraju nesreče umrla tako voznik motornega kolesa kot tudi njegov sopotnik. Voznik avtomobila je bil telesno poškodovan.

Prometna nesreča Britof | Avtor: Policija Policija

Policisti so opravili ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah nesreče. Na kraju sta bila tudi preiskovalna sodnica in državni tožilec.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 4
  • Idioti 15:19 31.avgust 2023.

    Namesto 50km , 100 ali še več. Sodna praksa z Zaloške : Voznik avta ni kriv

  • atamama 15:16 28.avgust 2023.

    Zelo žalostno. Voznik osebnega avta ni imel teoretične možnosti preprečiti trk pa vendarle bodo vso krivdo prevalili nanj. Po dolgi kalvariji in velikih odvetniških stroških mu bo uspelo dokazati majhen del svoje krivde, ostal pa mu bo grenak spomin na ...prikaži več preminule. Ja, preminule,ki razen svoje smrti nista pustila zapuščine za ostale motoriste, ki bi jih spametovala. Ali kot se je na ''blagoslovu motoristov'' slikovito izrazil eden izmed njih....

  • munja 12:53 28.avgust 2023.

    Vozili nista silovito trčili, silovito je najbrž trčil motor. Če je voznik avtomobila zavijal levo, ni imel velike hitrosti. Žalostno.