Slovenija > Črna kronika
10877 ogledov

Na trzinski obvoznice huda nesreča, en mrtev

Po hudi nesreči pri Trzinu, v kateri je umrla ena oseba, je trzinska obvoznica ponovno odprta ...

Okoli pol druge ure je na trzinski obvoznici 74-letni voznik osebnega vozila znamke Nissan note vozil po nasprotnem smernem vozišču, ko je iz smeri Domžal proti Ljubljani po levem prometnem pasu smernega vozišča pripeljal 38-letni voznik osebnega vozila znamke Ford S max.

V trčenju med voziloma je 72-letna potnica v vozilu Nissan note utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na kraju nesreče.
V nesreči so lažje poškodbe utrpela tudi 74- in 38-letna voznika ter 32-letna potnica in 5-letni otrok, ki je bil v otroškem sedežu, v vozilu Ford S max. Po do sedaj razpoložljivih podatkih niso življenjsko ogroženi.

"Voznika sta bila preizkušena z alkotestom, ki ni pokazal prisotnosti alkohola v organizmu," je v sporočilu za javnost zapisala še predstavnica PU Ljubljana Maja Ciperle Adlešič.

Cesta je bila zaprta za ves promet približno tri ure, zaradi česar so nastajali zastoji.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Avatar olor
    olor 07:50 19.julij 2017.

    No je pa res, da so nekateri starostniki neprimerni za vožnjo, prav tako mladi, ki delajo prekrške in te tudi ponavljajo. Kot nedavno tega, ko so ga ujeli že večkrat, ko je divjal po naselju.

  • mph 07:19 19.julij 2017.

    Takšne norije, ki sem jim priča čisto vsak dan, pa za 80% voznikov nevidni pešci, ki čakajo z eno nogo na cestišču na prehodu za pešce, .... ostareli, ki se se centimeter po centimeter počasi spravijo do avta in rabijo ...prikaži več 10 minut, da se skobacajo v avto, vozniško pa očitno imajo, .... boli glava. Jaaaaaa, bom enkrat tako star in omejen z refleksi tudi sam, ampak takrat NE BOM VOZIL. Poznam sicer take, ki dejansko imajo pri 80 letih povsem normalno tekočo vožnjo in reflekse, pa take od 18, ma....

  • Skippy 00:06 19.julij 2017.

    A res ne znate nič drugega pisati kot žalitve? A si človek hoče ubiti SVOJO ŽENO? A drugo družino? Človek je storil napako ... prometno napako, ki se ob trenutku nezbranosti in novem okolju lahko zgodi vsakemu.