Slovenija > Črna kronika
4751 ogledov

Huda nesreča, ena oseba mrtva, ena poškodovana

rešilec Saša Despot
Na cesti med Starim trgom ob Kolpi in Vinico na območju Črnomlja se je v nedeljo približno ob 16.30 zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 56-letna potnica na motorju.

Nesreča naj bi se zgodila, ko je motorist s sopotnico prehiteval voznika štirikolesnika, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Po prvih ugotovitvah je 60-letni motorist vozil v smeri proti Staremu trgu. Zunaj naselja Špeharji naj bi začel prehitevati voznika štirikolesnika v trenutku, ko je ta zavil levo. V nesreči je 56-letna potnica na motorju zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče, lažje poškodovano 48-letno potnico na štirikolesniku pa so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Portal uprave za zaščito in reševanje poroča, da so v bolnišnico odpeljali tri ponesrečene osebe, ena oseba pa je na kraju nesreče umrla. 

Policisti vse okoliščine in odgovornost za prometno nesrečo še preiskujejo. Ogleda sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.