Slovenija > Črna kronika
9866 ogledov

Huda nesreča med gradnjo drugega tira, delavec umrl

Nesreča med gradnjo drugega tira PGD Materija
Padel je z gradbenega odra in negiben obležal.

Po poročanju Primorskih novic je danes okrog pol dvanajstih na gradbišču drugega tira v dolini Glinščice pod vasjo Beka prišlo do delovne nesreče. Delavec naj bi padel z gradbenega odra in negiben obležal, po besedah PGD Materija, ki so prišli na kraj nesreče, so mu prvo pomoč sprva nudili tam prisotni sodelavci. 

V dolini Glinščice most gradi konzorcij MarkoMark Nival.

"Po pozivu ReCO Postojna so na intervencijo izvozili gasilci PGD Materija, ki so ob prihodu na kraj ugotovili, da oseba ne diha, zato so takoj pričeli z izvajanjem temeljnih postopkov oživljanja z uporabo defibrilatorja. Po prihodu zdravstvenega osebja so pomagali pri nadaljnji reanimaciji, vendar je oseba kljub trudu sodelavcev, gasilcev in zdravstvenega osebja, na kraju preminula," so sporočili in dodali, da je na intervenciji sodelovalo osem gasilcev PGD Materija z dvema voziloma, zdravnik in reševalci ZD Sežana ter policisti PP Kozina.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • b33ab25186006cead7364298e6e8c765c70692f1 18:18 26.oktober 2021.

    "KER SE JE TUREK PEČAL Z MILANOM ŠTRUKLJEM IN VERSKIM VODJO IZ KOSOVA....OMAHNIL V GLOBINO".

  • Elizabeth_Perez 16:28 26.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦