Slovenija > Črna kronika
59234 ogledov

Huda nesreča, mladoletnica je v kritičnem stanju

urgenca
1/2
Anže Petkovšek
Med vožnjo na električnem skiroju ni uporabljala čelade.

Včeraj okoli štirih popoldne se je na cesti od Gore pri Komendi proti Križu zgodila huda prometna nesreča.

Po do zdaj zbranih obvestilih je mladoletna voznica električnega skiroja zaradi neprilagojene hitrosti padla in se pri tem huje telesno poškodovala. "Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UKC Ljubljana, njeno življenje pa je ogroženo. Mladoletna voznica med vožnjo ni uporabljala zaščitne kolesarske čelade," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Policisti nadaljujejo  zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:22 16.april 2024.

    Res bi bilo potrebno zakonsko urediti vse kar se tiče vožnje s skiroji in za kršitelje imeti pripravljene hude kazni. Ker je veliko mladoletnih naj fino udari po žepu starše. Boljše to, kot otroka imeti na Soči ali na pokopališču. ...prikaži več. Morda se po tem kaj spremeni.

  • Avatar Red Hiney
    red 21:52 16.april 2024.

    V SLO mora nekdo umreti, da se kaj premakne. Ob prvi smrti bo menjava zakona in oderuške kazni za vsako najmanjšo stvar. Namesto da bi se zadeva nekako smiselno uredila in upoštevala. Moped, registriran na 25kmh, boh ne daj da ...prikaži večda ti gre več. Kazen, odvzem, ne vem kaj vse. Skiro, ki leti 70kmh pa kupiš v merkatorju, spotoma, ko greš po sendvič. TOP!

  • Kmodri_ 15:52 16.april 2024.

    Čudno, da je glede divjanja s skiroji tako malo nesreč!