Slovenija > Črna kronika
7344 ogledov

Huda nesreča na izvozu Lukovica

Prometna nesreča, tovornjak
1/6
CZR Domžale
Danes nekaj pred 4. uro je na štajerski avtocesti na izvozu Lukovica v smeri Ljubljane prišlo do prometne nesreče z udeležbo kombija in dveh tovornih vozil.

36-letni državljan Češke je s kombijem oziroma poltovornjakom pripeljal na izvoz Lukovica, kjer pa ni vozil po sredini prometnega pasu, ampak zapeljal levo in zato z ogledalom najprej trčil v ogledalo romunskega tovornega vozila, nato pa v zadnji del slovenskega tovornega vozila, ki sta bila oba nepravilno parkirana ob robu vozišča, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Trčenje je bilo silovito, voznik kombija je huje poškodovan ostal ukleščen v vozilu, od koder so ga rešili gasilci CZR Domžale. Po zadnjih podatkih njegovo življenje ni ogroženo.

Voznik ni vozil pod vplivom alkohola. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po vseh znanih okoliščinah ustrezno ukrepali.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.