Slovenija > Črna kronika
43070 ogledov

Huda nesreča pod Krvavcem, 28-letnik je mrtev

Prometna nesreča, avto v jarku, Zalog pod Sveto Trojico CZR Domžale
Včeraj zvečer je avto na Ambrožu pod Krvavcev zapeljal s ceste.

"Ob 21.47 je na Ambrožu pod Krvavcem, občina Cerklje na Gorenjskem, osebno vozilo zapeljalo s cestišča," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. "Gasilci GARS Kranj so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom skupaj z reševalci NMP osebo rešili iz vozila, vozilo postavili nazaj na cesto, z vpojnim sredstvom posuli iztekle motorne tekočine in nudili pomoč policiji. Oseba je preminula na kraju dogodka," še poroča omenjeni portal. 

"Kranjski policisti so bili v soboto okoli 21.50 obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Ambroža pod Krvavcem. Po do sedaj zbranih obvestilih je 28-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in z avtomobilom trčil v drevo. Zaradi hudih telesnih poškodb je na kraju umrl," so dopoldan sporočili s kranjske policijske uprave. 

Policisti so kraj nesreče zavarovali, opravili ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah prometne nesreče. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.  

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.