Slovenija > Črna kronika
9430 ogledov

Huda nesreča, povzročitelj pobegnil, kolesar umrl

Prometna nesreča, smrt kolesarja
1/7
PGD Mengeš
Povzročitelja so hitro našli, žal pa je kolesar na kraju nesreče umrl.

"Ob 21.13 je na Gorenjski cesti v Mengšu voznik z osebnim vozilom zbil kolesarja in pobegnil s kraja nesreče," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

"Kolesarju smo z ekipo bolničarjev takoj priskočili na pomoč, vendar mu zaradi hudih poškodb žal ni bilo več pomoči. Na kraju je bila tudi ekipa NMP Domžale, katere zdravnica je potrdila smrt kolesarja," so na svojem facebook profilu zapisali gasilci PGD Mengeš.

Policija je "takoj začela s preiskovanjem in iskalno akcijo, saj je povzročitelj po trku odpeljal s kraja nezgode. Povzročitelja so našli v zelo kratkem času in ga pripeljali na kraj nezgode. Počakati je bilo potrebno tudi na dežurno preiskovalno sodnico s katero so temeljito pregledali in popisali kraj nezgode," še poročajo gasilci.

Druga ekipa gasilcev je usmerjala promer, saj je bila cesta do enih zjutraj popolnoma zaprta v obe smeri.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • romy 13:58 26.april 2018.

    Leon,se povsem strinjam!! Upam stavit,da ne bo dobil več kot 7let

  • jakec1575 10:54 26.april 2018.

    Tak kreten bi moral poleg zaporne kazni dobiti se 5000 ur obveznega druzbeno koristneg dela s poskodovanci avotmobilskih in drugih prometnih nesrec.

  • miho 09:58 26.april 2018.

    Nujno bi bilo treba zgraditi kolesarske steze ob vseh cestah v državi, ki so fizično ločene od cest. Tako bi bilo kolesarjenje dosti bolj varno, brezvestnim voznikom pa ne bi bilo treba delati na vesti, ker je nimajo.