Slovenija > Črna kronika
11310 ogledov

Huda nesreča pri Domžalah, en mrtev, več huje poškodovanih

Prometna nesreča treh kombijev
1/3
CZR Domžale
V nesreči so bila udeležena tri kombinirana vozila.

S PU Ljubljana so sporočili, da je v prometni nesreči, ki se je zgodila na štajerski avtocesti pri izvozu Domžale v smeri Ljubljana, ena oseba umrla. 

V nesreči so bila udeležena tri kombinirana vozila. Ena oseba je umrla, pet udeležencev je bilo z reševalnimi vozili odpeljanih v ljubljanski UKC. Kakšne so njihove poškodbe, še ni znano. Kot navajajo CZR Domžale, gre za hujše poškodbe.

Ogled kraja nesreče še vedno poteka. Udeležila sta se ga tudi preiskovalna sodnica in državni tožilec. 

Policisti opozarjajo, da je na omenjenem odseku cesta še vedno zaprta, zato vsem voznikom svetujejo uporabo vzporedne ceste in spremljanje prometnih informacij. 

Po podatkih prometno-informacijskega centra so posledice prometne nesreče odstranili, a je ob 12. uri tam še vedno 5 kilometrov dolg zastoj. Potovalni čas se podaljša za več kot uro. Daljši zastoj je tudi na regionalni cesti Blagovica - Lukovica - Krtina - Ljubljana. Obvoz je možen čez Zasavje ali Tuhinjsko dolino.

Komentarjev 2
  • Avatar križar
    križar 17:31 05.junij 2019.

    Vsi vozniki dostavnikov so na telefonih in to sem v ponedeljek opazoval na relaciji Lj-Koper in nazaj,75% jih je na telefonih,hitrost kolkor stroj da od sebe,poleg tega pa so v glavnem vozniki mlečnozobci,ki pozanjo samo tisto narodno:"Šofer dodaj gas to ...prikaži več je želja svih nas!"

  • Avatar Leon
    Leon 14:25 05.junij 2019.

    Stavim ,da bosta AVP in policija v mesecu dni izvedla akcijo ; DOSTAVNA VOZILA in preverjala hitrost ! Kdor do danes ni ugotovil ,da so vozniki dostavnikov tempirane bombe nima kaj iskati na ministrstvu in njenih službah .