Slovenija > Črna kronika
16944 ogledov

Huda nesreča pri Rogaški Slatini

Prometna nesreča, avto na boku
1/4
PGD Rogaška Slatina

V petek zvečer je v Rogaški Slatini prišlo do nesreče s hudimi telesnimi poškodbami, so danes sporočili s celjske policijske uprave. "Do nesreče je prišlo, ko je 51-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal iz ceste ter se prevrnil na bok," so pojasnili policisti. Voznik se je v nesreči lažje telesno poškodoval, njegova 50-letna sopotnica pa je dobila hude telesne poškodbe.

Prav tako v petek sta se zgodili še dve nesreči s hudimi poškodbami. Nekaj čez šesto popoldan je v Mozirju 55-letni pešec cesto nepravilno prečkal izven prehoda za pešce ravno v trenutku, ko je po cesti pravilno pripeljal 39-letni voznik motornega kolesa. Prišlo je do trčenja v katerem se je pešec huje telesno poškodoval.

Hudo pa se je že v četrtek zvečer v Braslovčah poškodoval 51-letni kolesar, ki je padel zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča. Policisti so bili sicer o nesreči obveščeni šele v petek, zato je tudi vključena v pregled dogodkov konec tedna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Dimlietta
    Dimlietta 01:06 23.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • Avatar Bella_McComas
    Bella_McComas 18:17 22.julij 2019.

    Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o tem lahk0 preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com