Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Huda nesreča, umrl Novogoričan

Dopoldne se je na regionalni cesti med Solkanom in Plavami zgodila huda prometna nesreča. Umrl je 63-letni Novogoričan.

Osemintridesetletni voznik tovornega vozila, v katerem je prevažal plinske jeklenke, je vozil iz smeri Solkana proti Plavam. Med Dolgo njivo in gostiščem Dermota je na ravnem delu iz nasprotne smeri pripeljal 63-letni voznik avtomobila iz Nove Gorice, ki je iz neznanega vzroka nenadoma zavil na levo in čelno trčil v tovorno vozilo.

"Osebni avtomobil je odbilo in je nato obstalo na mestu trčenja, voznik pa je ostal ukleščen v osebnem vozilu in je umrl na kraju prometne nesreče. Po trčenju je tovorno vozilo zapeljalo v desno izven vozišča v obcestni zid, od tam pa ga je odbilo v levo in tako prebilo odbojno ograjo na levi strani vozišča ter tam tudi obstalo," so sporočili policisti. Smrt 63-letnega voznika osebnega avtomobila je na kraju dogodka potrdila tudi zdravnica iz Zdravstvenega doma Nova Gorica, ki je nato odredila sanitarno obdukcijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.